gamla-stan.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Skeppsbron

Kontorslokal i Skeppsbron

Skeppsbron sträcker sig längs Gamla Stans östra sida, från Strömbron i norr till Slussen i söder. Skeppsbron är en av Gamla stans huvudtrafikleder samt Stockholms äldsta kaj. Flera ståtliga institutioner och historiska byggnader ligger i aknytning till Skeppsbron. Häribland det Kungliga Slottet som också kallas för Stockholms Slott. Det är den svenska monarkens officiella residens. Närheten till puls i omrkingsliggande områden i kombination med den vackra och praktfulla arkitekturen och utsiketen som utsmyckar Skeppsbron, har gjort vägen till en väldigt attraktiv adress. M&C Saatchi AB och Tele 2 är två av flera välrennomenarade bolag på som sitter här.

Från Skeppsbron kan man ta sig till många av Stockholms stadsdelar och områden. Med båt från Stockholm Slussen kajen når du Strömkajen, Djurgården, Nacka Strand och Mariefred.Det är gång avstånd till Gamla Stans inre delar, Slussen samt till Östermalm.

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.